Magán-munkaközvetítői engedély:

Ügyiratszám: BP/0701/9083-1/2017-1085

Budapesti Metropolitan Egyetem (Korábban: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola)

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9. F212.

A magán-munkaközvetítői tevékenység belföldre és az Európai Gazdasági Térség többi tagállamának területére irányulhat.

 

Jogi nyilatkozat:

A Budapesti Metropolitan Egyetem tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Budapesti Metropolitan Egyetem weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Budapesti Metropolitan Egyetem jogosult.

A Budapesti Metropolitan Egyetem előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Budapesti Metropolitan Egyetem beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Budapesti Metropolitan Egyetem akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Budapesti Metropolitan Egyetem semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Budapesti Metropolitan Egyetem fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Budapesti Metropolitan Egyetem nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Budapesti Metropolitan Egyetem kifejezetten kizárja.

A Budapesti Metropolitan Egyetem nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Budapesti Metropolitan Egyetem weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

(Készítette: dr. Bathó Gábor -2011-10-13)